• Билтен

Креирајте прилагодени закрпи за вашиот клуб или организација

Закрпи се одличен начин членовите на вашиот клуб или организација да воспостават идентитет.Спомениците покажуваат припадност во група.Ако сакате да всадите чувство на гордост кај луѓето што го сочинуваат вашиот клуб или организација, создадете уникатен лепенка што ќе им ја дадете откако ќе станат членови.

Ние нудиме голем број на различни опции од кои можете да изберете.На пример, нудиме неколку различни рабови за да формираат граница околу вашата закрпа.Ние исто така ви дозволуваме да го изберете типот на поддршка што е идеален за вашиот клуб или организација.На некои луѓе им се допаѓа трајноста на закрпи за шиење или пеглање.Други претпочитаат Velcro закрпи.На тој начин тие можат да го отстранат фластерот пред да ја исперат облеката.

Креирајте сопствени закрпи за вашиот клуб или организација денес.Контактирајте со YD Patch за без обврска, бесплатна цена.Ќе го испратиме и дигитална датотека што ги содржи приспособените уметнички дела што ги создадовме за вас на адресата на е-пошта што ја имаме во датотека за вас.

Нашата комплетна линија на фластери за шенила може да се персонализира според потребите на вас и вашите клиенти на мало, вклучувајќи практично секоја комбинација на боја, големина, фонт и дизајн.

Шенилските фластери најчесто се ставаат на јакни на Летермен, а поретко на џемперите на Летермен, убавата, добро дизајнирана фластера од шанила е наменета да го одбележи достигнувањето, вклучително и индивидуалните достигнувања и тимските достигнувања.Во историјата на нашата компанија, произведовме безброј фластери за шанили во буквално секоја комбинација на бои што може да се замисли, сите од нашата главна фабрика.

One of our specialties is League Champion chenille patches, State Champion Chenille Patches, CIF Champion Chenille Patches, Conference Champion Chenille Patches, Chenille Championship Patches of any kind. if you need a chenille patch to commemorate any special accomplishment we are your source. Email your ideas and questions to Lily@ydpatch.com. We can help you come up with a custom patch design that meets the needs of your club or organization.

Вашите закрпи се директен одраз на идеите, вредностите и пораката на вашата група.Кажете ни како можеме да ги направиме работите совршени за вашата нарачка.Испратете ни го вашето барање веднаш за да можеме да започнеме да создаваме прилагодени уметнички дела за вас.

Откако ќе го одобрите вашиот дизајн и ќе ја платите вашата нарачка во целост, ние ќе ја испратиме до одделот за производство.Тоа е местото каде што тие произведуваат закрпи и финализираат сè на нашиот крај.Вашите закрпи потоа се испраќаат на адресата што ја наведовте кога нарачавте кај нас.Ако работите или живеете во САД, ние ги плаќаме трошоците за испорака.

г


Време на објавување: Јан-11-2024 година